pijl

Projectinformatie

A7 Plaza fase 2 bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne units op een fraaie locatie. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De units hebben een Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van 150 m² (2x 75 m²). Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. A7 Plaza is ook bijzonder kansrijk als belegging, indien u de unit wenst te verhuren.

 

  • Financiering is mogelijk;
  • Vereniging van Eigenaren met lage lasten;
  • Moderne en frisse uitstraling;
  • De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
  • Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
  • Gunstige ligging nabij uitvalswegen.

 

 

 

 

A7 Plaza

Verkoopinformatie

In Wieringerwerf wordt weer gebouwd, en hoe! Voor de ondernemers en particulieren met behoefte aan extra werk- of opslagruimte wordt binnenkort aangevangen met de bouw van een mooi complex op industrieterrein de Stek in Wieringerwerf. Hier komen 5 units van elk 150 m² BVO (2x 75 m²). De units hebben een betonvloer, worden geheel geïsoleerd en zijn toegankelijk via een overheaddeur van 4 x 3,75 meter. 

De koopsom van de opslag units is vrij op naam, exclusief BTW. 
In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen: 

  • De notariskosten inzake splitsing en levering-/ eigendomsakte.
  • De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
  • Bouw- en legeskosten van de gemeente.

 
In de door de koper getekende Koop Aanneem Overeenkomst (KVO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.

 

A7 Plaza

Jay Klaaren, Jos Jenster, Hans Bos